Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 30 april 2021

Kandidaatstelling lijsstrekker is geopend!

D66 Dronten is opzoek naar een lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De verkiezingscommissie heeft haar kandidaatstelling geopend op 30 april 2021, en sluit deze op 30 mei 2021 om 23:59. U kunt zich hier inlezen over de kandidaatstelling. 

Ieder lid van D66 Dronten kan zich vóór 30 mei kandideren voor deze functie, vervolgens zal de VC de lijsttrekker-kandidaten in week 23 presenteren aan alle leden. Er zal een mogelijkheid zijn om als kandidaat-lijsttrekker jezelf te presenteren op de AAV die dezelfde week gepland gaat worden.
Benieuwd of de functie als lijstrekker iets voor jou is? Bekijk hier het vastgestelde profiel voor lijstrekkers & raadsleden. Wij steunen elk lid die geïnteresseerd is in deze functie 😀

Op 18 juni 2021 zal de stemming betreft de lijsttrekker van D66 Dronten plaatsvinden.

U kunt contact opnemen met de verkiezingscommissie via verkiezing@d66dronten.nl voor kwesties rondom de lijsttrekker verkiezing.