Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 maart 2021

D66 Dronten heeft een nieuw bestuur!

Vanaf mei 2015 heeft D66 Dronten mogen genieten van het (oude) bestuur die zich vol vreugde heeft ingezet voor de afdeling. Leendert Molendijk, Michael van der Ploeg en later Peter Harmsen waren verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling. Ook hebben zij de fractie bijgestaan met raad en daad. D66 Dronten wil hen hiervoor hartelijk danken! Op vrijdag 12 maart 2021 is dan toch het stokje doorgegeven aan het nieuwe bestuur, die zich weken ervoor kandidaat hebben gesteld.

Op de algemene afdelingsvergadering van 12 maart 2021 is Laurens Graver verkozen tot voorzitter, Stephan Hollander tot secretaris en Michael van den Berg tot penningmeester van de afdeling.

Het nieuwe bestuur staat vol energie om de afdeling vooruit te helpen en treffen alle voorbereidingen op de gemeenteraadverkiezingen van 2022!