Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 5 februari 2018

Raadsvergadering 25 januari 2018

Met het klimaat hoog in het vaandel was de raadsvergadering van 25 januari voor D66 een belangrijke avond. Door middel van drie eigen moties en het mede indienen en ondertekenen van moties van andere partijen heeft D66 het Klimaatbeleidsplan verstevigd. D66 wil bereiken dat ook ondernemers zich sterk kunnen maken voor een goed klimaat door met behulp van subsidies maatregelen te nemen. Daarnaast wil D66 dat in alle toekomstige plannen van de gemeente wordt beschreven hoe er met klimaat en duurzaamheid wordt omgegaan en dat alles op alles wordt gezet om duidelijk aan de inwoners en ondernemers te vertellen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van klimaat.
Lelystad Airport houdt de gemoederen in Dronten behoorlijk bezig. Dit keer ging het over de Alders-tafel. D66 maakte duidelijk dat Dronten aan tafel moest blijven om mee te praten maar of de Alders tafel nu de juiste tafel is?