Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 3 oktober 2017

Regiocongres Midden-Nederland 30 september 2017

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 (GR2018) stond centraal tijdens deze dag. Daarom hebben de lijsttrekkers van Flevoland en Utrecht  zich daar gepresenteerd. Ook Rob van der Schans, lijsttrekker van D66 Dronten werd het podium gegund. Daarnaast waren er diverse workshops en presentaties, bijvoorbeeld om debatvaardigheden aan te scherpen maar ook inhoudelijke sessies o.a. over de energietransitie, jeugdzorg en de nieuwe omgevingswet. Vóór het Regiocongres werd de Algemene Regio Vergadering Midden-Nederland gehouden. Centraal daarin stond het afscheid van de regiovoorzitter Rob Meijer die werd overladen met complimenten en een staande ovatie mocht ontvangen. Aansluitend werd Gerda Oskam gekozen als nieuwe voorzitter van de Regio Midden-Nederland.