Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 24 juni 2017

Naar duurzame gemeentelijke gebouwen

D66 heeft bij de eerste plannen voor een nieuw zwembad een zwaar punt gemaakt van het gebrek aan duurzaamheidsambities bij het college. Het college heeft haar huiswerk grondiger gedaan en presenteerde een aanzienlijk hogere ambitie. Raadslid Yvonne den Boer  vroeg de wethouder om in de toekomst bij alle nieuwbouwplannen meteen te laten zien hoe duurzaam er gebouwd wordt. De wethouder gaf toe dat duurzaamheid nog onvoldoende deel uitmaakt van het accommodatiebeleid van de gemeente. Tevens zei hij toe bij de alles-in-éénschool de duurzaamheidsaspecten te zullen borgen.

Zie ook Flevopost.nl  https://www.flevopost.nl/nieuws/dronten/499717/d66-dronten-dringt-aan-op-structureel-overleg-tussen-gemeente-en-schoolbesturen.html